Digtális ellenőrző

Referencia intézmény

Támop project

Nemzeti Tehetség Program 2016

Nemzeti Tehetségprogram 2018

Határtalan 2018

Nemzeti Tehetségprogram 2019

Nemzeti Tehetségprogram 2020

Nemzeti Tehetségprogram 2022

Ars poetica PDF Nyomtatás E-mail

Iskolánk az első magyar középfokú szakképzési intézmény, mely a rendszerváltás után létrejött, nem állami fenntartású képzőként, az Információs Technológia szerteágazó szakirányai közül a digitális média előállításához szükséges szakmai ismeretek, gyakorlat és képességek oktatását tűzte ki célul.

Az elmúlt, közel húsz évben azért dolgozunk, hogy az általunk felvállalt szakirány kivívja az iparág, ezen belül is az érintett munkaerő piaci vállalkozások szakmai elismerését. Legyen rangos foglalkozás a digitális média kommunikáció területén megbecsült szakembernek lenni.

Mi nem arra vállalkozunk, hogy "operációs rendszert" vagy egy konkrét "szoftver" ismeretét oktassuk. A mi hitvallásunk, hogy ezen a szakterületen is technológia rendszereket, megoldásokat kell oktatni úgy, hogy ezen a biztos alapon, a gyakorlati élet szakmai kihívásainak mind technikailag, mind esztétikailag feleljenek meg végzős hallgatóink.

Mi nem operátorokat, adatfeldolgozókat, másolókat kívánunk képezni, hanem széles szakmai alapon nyugvó, team munkára is alkalmas kreatív szakembereket.

Meggyőződésünk, hogy az egyre fejlettebb technológiai versenyben azok fogják megállni a helyüket a munkaerőpiacon, akik a rendelkezésre álló technikát a legkreatívabb módon tudják alkalmazni.

Virág Miklós
igazgató



 
Kezdőlap Kapcsolat Keresés Kapcsolat Keresés