Digtális ellenőrző

Referencia intézmény

Támop project

Nemzeti Tehetség Program 2016

Nemzeti Tehetségprogram 2018

Határtalan 2018

Nemzeti Tehetségprogram 2019

Nemzeti Tehetségprogram 2020

Nemzeti Tehetségprogram 2022

Kezdőlap
Aktuális információk PDF Nyomtatás E-mail

ÚJ! Elindult az RSS Hírcsatorna szolgáltatásunk! RSS feed

Kedves pályaválasztás előtt álló nyolcadikos tanulók, Tisztelt Szülök!

Iskolánkban folyamatosan tartunk NYÍLT napot. Ezek az alkalmak szerdai napokon 13.00- kor kerülnek megtartásra. Jelentkezés előzetesen telefonon az iskola titkárságán. (1-344-7000)

T. Szülők, Leendő Diákjaink, Érdeklődők!

A mellékelt pdf fájlban olvashatnak iskolánk hagyományos felvételi előtti klubjáról, melyre várunk mindenérdeklődőt, sok szeretettel. Ezeken a szombat délelőtti foglalkozásokon bemutatjuk iskolánkat illetve a diákok ízelítőt kapnak a szakmai tantárgyainkból egy-egy rövid feladat keretén belül.

Amennyiben jelentkeznének az ingyenes foglalkozásra,akkor kérjük töltsék le a csatolt dokumentumot és küldjék vissza címünkre Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , KLUB címmel.

T. Szülők! Az alábbi pdf fájl tartalmazza évfolyamra lebontva a taneszközök listáját! A tankönyvek és taneszközök árai várhatóan ezeken a minimum értéken lesznek (közismereti + szakmai). Az eszközök megvásárlására van lehetőség 2010. szeptember 09-én 15.00 óra és 18.00 óra között iskolánkban a tankönyvek befizetésével egyidejűleg. MÁS IDŐPONTBAN NINCS LEHETŐSÉG ISKOLÁNKBAN BESZEREZNI A TANESZKÖZÖKET. 


TÁJÉKOZTATÓ

Diákigazolvány:
Amennyiben még nem igényeltél iskolánkban diákigazolványt, de szeretnél, akkor ezt a következőképpen teheted meg: a kitöltött igénylő adatlapot, - amit az iskolai titkárságon kérhetsz - az adatlapon lévő csekk befizetését igazoló szelvénnyel és 2 db igazolványképpel le kell adnod a titkárságon.

Ideiglenes diákigazolvány igénylésére is van lehetőség. 2 db igazolványkép és 800,- Ft befizetése szükséges hozzá. Az ideiglenes diákigazolvány a kiállításától számított 60 napig érvényes.


Tankönyvtámogatás:

A tankönyvtámogatás igénybevételéhez az alábbi igazolások valamelyikét szükséges magaddal hozni ezt még nem tetted meg:

- három vagy több gyermekes családban élő tanuló esetén a családi pótlék kifizetését igazoló legutolsó szelvényt
- rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő tanuló esetén az erről szóló határozatot
- sajátos nevelés igényű tanuló esetén az erről szóló szakértői bizottság határozatát

 
Kezdőlap Kapcsolat Keresés Kapcsolat Keresés