Kezdőlap
Táncos képzés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2020. július 10. péntek, 15:52
KÖZÉPISKOLAI KÉPZÉS
 
A Garabonciás Középiskola Budapesten a közép-magyarországi régióban székhellyel rendelkező, szakképzést folytató, nem állami fenntartású Szakképző és Köznevelési iskola.
 
Az iskola alapítási éve: 1993.
 
Iskolánk filozófiája, hogy a művészeti képzések melyeket folytatunk azok tartalmilag a kreativitásra, az innovációra, és digitális technológiára épu?ljenek. A szakképzés 4.0 stratégiai alapvetésének is ez a vezérlő gondolata. Mi elsősorban azokra a munkaerőpiaci pozíciókra kívánunk szakembereket képezni, amelyek a digitális kommunikáció szerteágazó igényeit képes kielégíteni. Ezért arra törekszünk, hogy a nálunk tanuló diákok művészi önkifejezésu?ket úgy valósítsák meg hogy közben maradéktalanul kielégítik a megrendelők igényeit.
 
SZAKGIMNÁZIUMI KÉPZÉS

ELŐADÓMŰVÉSZETI ÁGAZAT
 
TÁNCOS
(Kortárs- modern táncos illetve Színpadi táncos szakirány)
 
Ez a képzésünk kiemelten támogatott képzés !!!
 
NYÍLT NAPOK
 
Iskolánk ebben az évben is megtartja az érettségivel rendelkező szakmaválasztás előtt állók részére az iskolai Nyílt napokat.
 
A Nyílt napra előzetes telefonos egyeztetés alapján tudjuk fogadni az érdeklődőket. A Nyílt napok tervezett időpontjai: 2020. július 29, augusztus 5.
A Nyílt napokat 12.50 és 15.00 között tervezzük megtartani, ahol is lehetőség részt venni egy beszélgetésen, amelyen bemutatjuk az iskolát és a képzéseinket és válaszokat kaphatnak a felmerülő
kérdéseikre.
 
Cím: 1074 Budapest Szövetség utca 35.
email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: +36-1-344-7000
 
Beiratkozási adatlapot ITT talál! (Kérjük töltsék ki és a fenti e-mail címre küldjék vissza!)

Módosítás dátuma: 2020. július 10. péntek, 15:58
 
Kezdőlap Kapcsolat Keresés Kapcsolat Keresés