Digtális ellenőrző

FelhasználóHírlevél

Referencia intézmény

Támop project

Nemzeti Tehetség Program 2016

Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. július 28. kedd, 09:52

 Tisztelt Érdeklődő! Kedves Leendő Hallgatónk!

 

Figyelmébe ajánlom a Garabonciás  Médiaművészeti és Táncművészeti Szakgimnázium,,  Szociális  és Számítástechnikai Szakközépiskola , Gimnázium  honlapját.

Napjainkban egyre többen tapasztalják, hogy a gimnáziumokból általános érettségivel kilépő diákok számára alig kínál elhelyezkedési lehetőséget a megváltozott munkaerőpiac, sokak számára - különböző okok miatt - nem alternatíva a felsőfokú továbbtanulás.Ennek a helyzetnek feloldására kinál középiskolánk megoldást.

Önálló életkezdésüket egy vagy több szakképzettség megszerzése nagyban javíthatja. A 2016-ban megjelent un. "ÚJ OKJ" és annak felépítési rendszere lehetővé teszi, hogy rugalmason  további új szakmai végzettséget szerezzenek.

Az európai integráció miatt egyre nagyobb a kihívás, s csak az egész életen át tartó tanulás és továbbképzés segíthet abban, hogy a tudás folyamatos fejlesztésével a fokozódó gazdasági versenyben Ön helytálljon, javítsa pozícióját és életminőségét.

A XXI. század kommunikációs társadalmában az informatikában képzett és jártas munkaerőre van a legnagyobb igény. Az új technikák megismeréséhez, s ezek alkotó alkalmazásához a képzésen keresztül vezet az út.

Iskolánk e célok eredményes megvalósításához kíván segítséget nyújtani tanulóinak, de nemcsak a fiatalok, hanem a középkorú felnőttek, sőt az idősek számára is lehetőséget biztosít informatikai ismeretek megszerzésére, valamint a meglévő ismeretek gyarapítására. Oktatási tevékenységünkben folyamatosan frissített, saját fejlesztésű tananyagaink is segítségünkre vannak.

Reméljük, iskolánk kínál olyan képzési formát, amely felkelti érdeklődését és elnyeri tetszését, hogy hamarosan hallgatóink körében üdvözölhessük.


Az iskola fenntartója, a e-Médiainformatika Nkft. nevében

Oravecz Judit 
ügyvezető igazgató

Módosítás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 12:15
 
Kezdőlap Kapcsolat Keresés Kapcsolat Keresés