Digtális ellenőrző

Referencia intézmény

Támop project

Nemzeti Tehetség Program 2016

Nemzeti Tehetségprogram 2018

Határtalan 2018

Nemzeti Tehetségprogram 2019

Nemzeti Tehetségprogram 2020

Nemzeti Tehetségprogram 2022

Kezdőlap Általános tájékoztató
Általános tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail

A Garabonciás Középiskola egy szakképzést folytató, nem állami fenntartású többcélú szakképző intézmény Budapest szívében. Iskolánkat 1993-ban alapították, azóta folyamatosan működik.

Fő képzési helyszínünk a VII. kerületi Szövetség utca 35. szám alatt található, míg tanműhelyünk egy 10 perces sétával érhető el a Damjanich utca 7. szám alatt.

Iskolánk filozófiája, hogy a művészeti képzések a kreativitásra, az innovációra és a digitális technológiára épüljenek. Elsősorban azokra a munkaerőpiaci pozíciókra kívánunk szakembereket képezni, amelyek a digitális kommunikáció szerteágazó igényeit képes kielégíteni.

Ezért arra törekszünk, hogy a nálunk tanuló diákok művészi önkifejezésüket úgy valósítsák meg, hogy közben maradéktalanul kielégítsék a megrendelők igényeit. Tanulóinkat a megtanítandó törzsanyagon felül, kreatívitásukat kibontatkoztató feladatokkal szeretnénk a minél hatékonyabb munkavégzésre ösztönözni. Fontos kiemelni, hogy a képzési stratégiánk alapvetően nem arra összpontosít, hogy egy-egy programot robot módjára megtanítsunk a diákoknak, hanem sokkal inkább a folyamatok átlátására, a technológiák megértésére helyezzük a hangsúlyt. Hiszünk abban, hogy ha ez teljesül, akkor már nem fog gondot jelenteni tanulóinknak egy-egy program magas szinten való elsajátítása.


 

 
Kezdőlap Kapcsolat Keresés Kapcsolat Keresés